Ons aanbod - Vibo Groep 2021

De snelweg naar code 95
Ga naar de inhoud
Vibo Groep veelzijdig in opleiden
Al onze opleidingen voldoen aan de vastgestelde richtlijnen van het CCV
Nascholing met e-learning
De nascholing volgen met e-learning is een kans om nog meer rendement te halen uit de nascholing.

Bij het ontwikkelen van onze e-learningmodules betrekken wij altijd de opdrachtgevers. Met deze opzet bieden wij een unieke mogelijkheid om modules aan te bieden die nog beter aansluiten bij de werkzaamheden van de deelnemers. Ons e-learningportaal is door zijn overzichtelijke opzet en gebruiksvriendelijkheid toegankelijk voor elke doelgroep en leeftijd. Computerkennis is geen directe vereiste.
 
De nascholing volgen met e-learning geeft meer ruimte en vrijheid. Als chauffeur heeft u zelf de regie in handen. U bepaalt zelf wanneer en hoe u de e-learning volgt. Van elke 7 uur nascholing mag u 4 uur volgen via e-learning en volgt u slecht 3 uur klassikaal of met praktijkrijden.
Klassikale nascholing
Nascholing kan ook volledig klassikaal, in klein groepsverband, worden gevolgd. De groepsgroottes varieerden tot maximaal 10 deelnemers per groep. De inhoud van de modules is gelijk aan de inhoud van de e-learningmodules. Onze nascholingsmodules zijn met de grootste zorg en passie samengesteld.

 
Voortdurend toetsen wij de inhoud van onze modules aan de ervaringen van de deelnemers en opdrachtgevers. Deze toetsing biedt ons den mogelijkheid om de kwaliteit van de modules te verbeteren
 

Bij deze vorm van nascholing kunt u de tijdsindeling niet zelf indelen. Per module bent u incl. pauzes 8 uur bezig, dus een volledige dag.
Welke modules bieden wij aan
Al de modules die worden aangeboden zijn CCV gecertificeerd en indien van toepassing kunnen wij voor u de SOOB subsidie aanvragen.
De Vibo Groep is gecertificeerd opleider Transport en Logistiek.
In het onderstaande overzicht ziet u de modules en de mogelijk nascholingsuren.

Direct inschijven? Klik dan op de gewenste training.
Kantoor
't Hoefje 20
4311 EZ BRUINISSE
0111-48 31 27 / 06 52 65 09 73
(Geen bezoek mogelijk)
Coyright Vibo Groep v.o.f.Terug naar de inhoud